Herken je dit nog?

Herken je dit nog?

Waarschijnlijk herkennen jullie dit allemaal: het zijn de zuivere FCC Epsom zoutkristallen, keurig in detail gebracht door mijn eigen zoon, Mattice.

(Vraag me als je wat van deze microfoto's wilt gebruiken, we helpen je graag).

Dit om je te brengen tot een kort verhaal over het VERBAZINGWEKKEND REHABILITATIE EFFECT van Epsom zout, in dit geval op een verstuikte voet. Ik heb het 7 jaar geleden zelf meegemaakt, daarom lijkt het iets waardevols is om te delen:

Tijdens een wandeling in het bos verstuikte ik mijn voet zo erg, dat hij echt kraakte en ik in het zand viel. Het was erg pijnlijk en ik had steun nodig om bij mijn auto te komen. Mijn voet was helemaal opgezwollen.

Aangezien ik een zenuwaandoening in mijn voeten heb was dit een zeer delicate zaak. Thuis moest ik mezelf voortslepen, ik kon gewoon niet lopen. Het was al laat in de middag en ik besloot dat ik niets beters te doen had dan... me over te geven en in mijn float tank te gaan liggen...

Nou, er moet een wonder gebeurd zijn: Ik viel in slaap, werd DE OCHTEND (8 uur) later wakker, keek naar mijn voet en DE VOLLEDIGE ZWELLING WAS VERDWENEN. Ik kwam uit de tank en voelde ook helemaal GEEN PIJN meer toen ik ging lopen. Ik kon gewoon weer lopen zoals altijd, alles was weg!

Dat was een van de vele momenten in mijn leven die ik besloot te wijden aan de ongelooflijke wereld van het floaten. Heeft iemand ook zulke ervaringen gehad? Ik ben heel benieuwd!!!

Onthoud, als je onverwacht een tekort aan Epsom zout hebt: Wij leveren uit onze voorraad elke hoeveelheid die je nodig zou hebben. Vraag het gerust.

Op een opwindende float toekomst,

Geert

 Floatland Epsom salt crystals detailFloatland Epsom salt crystals detailFloatland Epsom salt crystals detail

 Photo Credits: Mattice Boets